Öne Çıkan Yayın

NAMAZ KILMAK İSTİYORUM AMA, KILAMIYORUM DİYEN KARDEŞLERİME !

Namaz kılmak bir insanın yeryüzünde ulaşabileceği en büyük mutluluk.. Namazda Allah'ın huzuruna çıkıp O'na durumunu arz etmek...

27 Ocak 2016

Diriliş Buluşmaları, Nureddin Yıldız

Muhammed as’ın ümmetiyiz..  Muahmmed as’ın Usameleri Antalyada da var, İstanbuda’da var… Mekke’de de var.. kainat Mumammedün Rasulullah ile canlı kalacaktır Allah.’ın izni ile.

Allah  Resulullah as’ı son peygamber olarak gönderdi. Çünkü O’nun ümmetinin delikanlıları , asiyeleri, Usameleri kıyamete kadar peygamberini yalnız bırakmayacağını ALLAH biliyordu, O’nun için yeni bir peygamber kıyamete kadar gelmeyecek , O peygamberin canlı aktif mücahid diplomaya satılmaz, işe satılmaz .. şöhrete satılmaz, siyasete kurban edilmez  ümmmeti buradadır..  onlara selam ediyoruz.. 
Ben ağlamam, ağlarsam şeytan gülmez mi? ben ölüm korkusu ile ağlarsam.. gökler baştan aşağıya çökmez mi .. Biz Peygamberin sünnetine arızalı bakanlardan değiliz, biz peygamberimizin bir sünneti için, bir hadisi için.. bütün insanlığın kapısını dolaşmaya senin peygamberinin sünnetini ihya etmeye hazırız ya Rabbim.. bizi kabul et ALlahım..
 Nureddin Yıldız Hocanın sohbetinden alıntı..




Çok güzel bir sohbet.. Diriliş buluşmaları…  Dinlemenizi tavsiye ediyorum.
Böyle sohbetler, her gün tv lerde bir saat yayınlansa..  milyonlar İslama koşmaz mıydı?

Şükür ki.. bu sofrada yer alıyoruz.. şükür ki kalplerimizi kabeleştirdik.. Şahit ol ya Rabbim..

Allah, Nureddin Yıldız Hocadan binlerce kez razı olsun..  sayılarını arttırsın.  Resulullah as ‘ın yolunda yürüyen ümmeti Muhammedden razı olsun inşaALLAH


Gülümce, 27-01-2016 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder