Öne Çıkan Yayın

NAMAZ KILMAK İSTİYORUM AMA, KILAMIYORUM DİYEN KARDEŞLERİME !

Namaz kılmak bir insanın yeryüzünde ulaşabileceği en büyük mutluluk.. Namazda Allah'ın huzuruna çıkıp O'na durumunu arz etmek...

18 Şubat 2016

Gerçek Yaşamdan Örtünme Hikayesi..

Örtünme hikayesini , az önce bizimle paylaşan kardeşimizin ( izniyle ) olduğu gibi sizlere tebliğ etmek istiyorum..
İnsaşALALH,örtünmek istiyorum ama, örtünemiyorum diyen kardeşlerimize ışık olsun..



Ben ilk umreye 2008 de gittim daha sonra hacca gittim sonra iki defa daha umreye gittim ama hiç kapanmayı düşünmedim.Ama tamamen kapali giyiniyordum hacdan sonra sadece basim acikti


4 sene once kuran okurken birden icime ahhh keşke kapansam diye bir his doğdu.ve sure bitti diğer sureye başladım.İlk kelime ey örtünenben şok olmuştum.(müzzemmil suresi) ağladım.sureye devam ettim cuzum bitti.ama bu arada cüzü okurken yapabilirmiyim cevrem ailem çok açık ne derler diye düşündüm.sonra tekrar müzzemmil suresinin açıklamasını okudum ey örtunen başkalarının ne dediğine bakma onları sen bize bırak  cok ağladım. Ama o dönemde yapamadım.Yapamadım ama namazlarımda çok ağladım.Rabbim bana nasip et her duamda Rabbim yardımcım ol ben nasıl senin emrine karşı gelirim diye.Derken bir cuma günü sohbete giderken rabbim neolur bana tesettür nasip et diye örtümü takip duaya gittim.Hoca benim kapanmak istediğimi bilmiyordu . Beni gördü gel yukari çıkıp bir dua edelim dedi belki örtünmeyi Rabbim nasip eder sanada pek yakışmış dedi.
Dua okuyup tekbir getirdi ve ben nasil ağlıyorum anlatamam odada hiç bir seyden habersiz insanlarda ağlamaya basladı.Ben ağlarken tekbir sesleri kendimi tabutta hissettim ve evlatlarım arkamdan sanki tekbir getiriyordu. 



O gün benim bu iş bu kadar deyip bir daha örtümü hamdolsun çıkarmadım.2 ay oldu Rabbim herkeze nasip etsin.Çok guzel bir duygu..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder