Öne Çıkan Yayın

NAMAZ KILMAK İSTİYORUM AMA, KILAMIYORUM DİYEN KARDEŞLERİME !

Namaz kılmak bir insanın yeryüzünde ulaşabileceği en büyük mutluluk.. Namazda Allah'ın huzuruna çıkıp O'na durumunu arz etmek...

28 Mart 2015

Seccadenize dikkat ettiniz mi?

Ben dikkat ettim.. 
Ama bilinçli olarak değil.. 
Bir ay önce, Medine'den gelirken kendime bir seccade almıştım.. O seccade ile de, Mescid-i Nebevi'de namaz kılmıştım hatta..



Bir aydır üzerinde namaz kılıyordum.. ama farketmemiştim, geçen gece, namazda ara verince tam secde yerindeki boynuzlu bir yüz resmi.. dikkatimi çekti.. 
İhtimal vermedim ama, dikkatli bakınca kötü  görüntü beni şaşırttı..

Şimdi kullanmıyorum, kanara kaldırdım..( Seccadenin üzerinde de bir Türk firmasının adı yazıyor o da ilginçtir .. ) dikkatli bakınca kenarlarda da aynı resimler var.. 

Dikkat edelim kardeşlerim, Rabbimize secde ettiğimiz, eğildiğimiz yere gizli masonik  işaretler koyuyorlar..
Resulullah Efendimiz (as) Kabeyi tüm putlardan temizlemişti..
Resim deyip geçmeyelim.. bile bile, şeytana mı domuza mı benziyor anlaşılmayan  bu resimlere  (iluminati ) secde ettirmek isteyenler amaçlarına ulaşmasınlar..
Allah'a en yakın olduğumuz yer secde.. şeytanın da en çok uğraştığı ''namazımız ''

Önemli olan niyettir elbette ki, bizler ALlah'a secde ediyoruz lakin, insan bu gizli masonik işaretleri görünce.. yüreği elvermiyor orada secde etmeye.. 

Namazda dikkat çeken iluminati resimler, huşuyu kaldıran belalardandır.. 


Lütfen seccadedeki resimlere dikkat edin.. 

Gülümce..


1 yorum:

  1. bende okulun mescidindeki bir seccade de denk geldim direk secde kısmında bir çift göz vardı. ve ben o seccadede kıldığım zaman kendimi çok garip hissetmiştim .. Şükür ki şimdilerde gözüme çarpmıyor o seccade kaldırmışlar sanırım ..
    keşke olmasa bu tarz şeyler..

    YanıtlaSil