Öne Çıkan Yayın

NAMAZ KILMAK İSTİYORUM AMA, KILAMIYORUM DİYEN KARDEŞLERİME !

Namaz kılmak bir insanın yeryüzünde ulaşabileceği en büyük mutluluk.. Namazda Allah'ın huzuruna çıkıp O'na durumunu arz etmek...

23 Mart 2014

Ben gerçekten Rabbimin rızasını kazanmak istiyor muyum?

Namaz kılmak istiyor ama işlerini yoluna koyması lazım..
Allah'a aşk ile bağlanmak istiyor ama önce yapması gerekenler var, mesela.. bir tülü yolunda gitmeyen ailevi sorunlarını halletmesi gerekiyor..
Hacca da gitmek istiyor ama, önce emekli olması gerekiyor..
Sonra cocukların tahsilleri...





Aslında yapılacak ne çok şey var şu dünyada değil mi?


İş yaşamı
Okul yaşamı..
Ailevi sorunlar..

Allahın rızasına sıra gelmiyor, o halde konuşmanın yararı yok..

Sadece ayeti paylaşmak istiyorum:
Kim bu geçici dünyayı isterse orada ona, (evet) dilediğimiz kimseye dilediğimiz kadar hemen veririz. Sonra da cehennemi ona mekân yaparız. O, buraya kınanmış ve Allah’ın rahmetinden kovulmuş olarak girer. İsra- 18

**
Her zaman yazıyorum, önce kendimize dürüst olalım.. Ben gerçekten Rabbimin rızasını kazanmak istiyor muyum? neresindeyim dinimin? sorusunu kendi içimizde cevaplayalım.. sonra ne tarafa doğru yol almak istiyorsak, istikametimiz o taraf olsun..
Gülümce Yıldız

2 yorum:

  1. Gercekten ne gusel bir cevap olmus degilmi rabbimin sozleri.kurban olsun semran kulu onun yolunda.dilerim allahim herkesin yardimcisi olsun ve herkes rabbine yonelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MaşaAllah benim kardeşime..amin inşaAllah herkesler Allah'a yönelsin.. Nefes alırken vakit var ama nefes alamadığımızda o zorlu günde ''ah keşke toprak olaydım diyecek bazıları'' ..Rabbim yolunda sabit kılsın bizleri de.

      Sil